/home/uu001/uu.edu.ua/vmurol/init/config/home/uu001/uu.edu.ua/vmurol/init/init Відкритий міжнародний університет розвитку людини Україна ©Вiдкритий мiжнародний унiверситет розвитку людини "Україна" 
    

Увага!

Офіційний сайт Університету "Україна" перейшов на новий домен http://uu.edu.ua



 

Програма 45+

підвищення конкурентоздатності працюючих фахівців

допенсійного віку коштом держави

 

 

Програма подвійних дипломів "Твій шанс"

(навчання в європейському ВНЗ на території України,

доступне за вартістю, вступ не потребує сертифікатів ЗНО)

 

 

For foreign students


ШАНОВНІ МАЙБУТНІ СТУДЕНТИ! 

Президент Університету Україна П. Таланчук

Ось і настав час, коли Вам доводиться у важких роздумах шукати відповідь на доленосне питання: куди піти навчатися. Ви повинні вже тепер подбати про те, щоб отримати сучасну високоякісну вищу освіту, яка створить у майбутньому надійну основу щасливого і заможного життя.

Природно, що погляди Ваші звертаються до знаних, «розкручених» вищих навчальних закладів в Україні. Хтось, можливо, подумує і про закордонні.

Виходячи із власного освітянського досвіду, а він у мене чималий, – за плечима півстоліття: тривалий час був проректором Київського політехнічного інституту, майже 5 років був ректором цього ж навчального закладу, два з половиною роки працював першим міністром освіти незалежної України і ось уже шістнадцять років очолюю Університет «Україна», – з повною відповідальністю заявляю, що дуже часто виставлене на рекламній освітянській вітрині не повною мірою відповідає справжній якості освітніх послуг.

Демократизація суспільного життя в Україні, елементи ринкової економіки, які проникають і в освітнє середовище, обумовили виникнення цілої низки нових вищих навчальних закладів, які надзвичайно швидко розвиваються.

Серед них і Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна", який дуже стрімко зростає. Це недержавний вищий заклад освіти, але він безприбутковий, у нього немає дивідендів, його співробітники – не заробітчани, а орачі на освітянській ниві. Університет "Україна" сьогодні – це вищий навчальний заклад, де створюється сучасна матеріально-технічна база, аналогу якій немає в Україні.

Університетське містечко, розташоване по вул. Львівській, 23, є окрасою західної частини Києва. Спектр із 46 спеціальностей охоплює найбільш конкурентоспроможні на ринку праці професії. Зміст навчально-виховного процесу визначено на основі новітніх досягнень педагогіки і з урахуванням передового досвіду кращих не лише вітчизняних, а й закордонних вищих навчальних закладів. Університет має державно-корпоративне замовлення на підготовку фахівців, введено наукові, спортивні та інші стипендії, в тому числі й іменні.

Навчально-виховний процес забезпечує досвідчений професорсько-викладацький склад. Понад 75% наших професорів, докторів, кандидатів наук мають державні нагороди та відзнаки. В університеті створено ефективне студентське самоврядування. Студентське дозвілля організовується із широким залученням розвиненої університетської художньої самодіяльності та спортивних заходів. При університеті працюють автошкола, лінгвістичний центр, центр практичної психології, різноманітні гуртки і клуби.

З метою професійного самовизначення молоді та набуття нею практичного досвіду створена Школа кар’єрного зростання. Серед студентів університету та його випускників 18 олімпійських, паралімпійських та дефлімпійських чемпіонів, які мають по декілька урядових нагород. Сказаного досить, щоб Ви зрозуміли, що Університет "Україна" – унікальний вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, здатний зробити свій вагомий внесок у зміцнення інтелектуального потенціалу нації.

Будучи сам батьком і дідусем – а мої онуки навчаються саме в нашому університеті – я добре розумію турботи Ваших батьків, пов’язані з вибором Вами майбутнього фаху. Тож, щиро бажаю Вам та Вашим батькам успіху в досягненні мети. Не схибте, адже правильний вибір професії, а також навчального закладу забезпечить розвиток, розквіт Вашого потенціалу, успішність та благополуччя.

Наші випускники, крім теоретичної підготовки, набувають навичок практичної роботи, впевнено презентують себе на ринку праці як самодостатні, обізнані фахівці.

Цьому сприяють сучасні виробничі підрозділи, що функціонують у структурі університету – видавничо-поліграфічний комплекс, аудіовідеостудія, медико-реабілітаційний центр, їдальня. Всі вони є потужною базою практики студентів. А проблемою працевлаштування студентів і випускників опікується Кадрова агенція.

Раді будемо бачити Вас у лавах студентства Університету "Україна".

Хай Вам щастить!


Президент Університету «Україна»                    П. Таланчук



Приходь до нас на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ кожну останню суботу місяця
Ми допоможемо з правильним вибором!

З Університетом «Україна» ти зможеш:

  • зорієнтуватися у розмаїтті спеціальностей;
  • вибрати найбільш актуальну професію;
  • безкоштовно пройти психологічний тест на визначення твоїх природних здібностей;
  • отримати поради та консультації фахових викладачів-практиків;
  • побувати на цікавих профорієнтаційних тренінгах та майстер-класах;
  • зануритися у справжнє студентське життя!

 

На тебе чекають: цікава програма, захопливі зустрічі, багато корисної інформації.


Наші двері відкриті для тебе за адресою:

м. Київ, вул. Львівська, 23 (ст. м. «Житомирська»).

Телефони для довідок: (044) 409-2762, 424-7008


 


  • ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

    ХVIІ Міжнародна науково-практична конференція «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ НАВЧАННЯ ТА ВИХОВАННЯ ЛЮДЕЙ В ІНТЕГРОВАНОМУ ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ У СВІТЛІ РЕАЛІЗАЦІЇ КОНВЕНЦІЇ ПРО ПРАВА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ» відбудеться 22 листопада 2017 року в м. Києві

    Докладніше

  • Спільна заява ректорату та громадських організацій Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна"

    Опубліковано в газеті Верховної Ради України "Голос України" №112 (6617), ст.12

    Докладніше

  • Анатомія одного паскудства

    За 19 років існування Університету «Україна» було декілька спроб якщо не знищити, то загальмувати його розвиток. Ця публікація із роду жовтої преси, і знаковим є те, що вона написана московською мовою: яка мова, то така й начинка.

    Докладніше

  • ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

    ХІV Всеукраїнська наукова конференція студентів і молодих вчених «Молодь: освіта, наука, духовність» відбудеться у Києві на базі Університету "Україна" 4-6 квітня 2017 року.

    Докладніше

  • ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

    Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини вищого навчального закладу «Університет «Україна», кафедра туризму та готельно-ресторанної справи запрошує Вас узяти участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Стратегії, проблеми та розвиток економічних систем в умовах макроекономічної нестабільності», яка відбудеться 31 березня 2017 року.

    Докладніше

  • Запрошення на конференцію

    Рівненський інститут ВНЗ „Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна” запрошує Вас 22 березня 2017 року взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Людина і суспільство: економічний та соціальний розвиток».

    Докладніше

  • Чому я обрала Університет «Україна»?.. або Університет «Україна» як потужний інструмент побудови власного майбутнього!

    2011 року я стала першокурсницею одного з університетів міста Києва. Чому саме Університету «Україна»?.. У даному тексті я, нині студентка-магістрантка кафедри журналістики, спробую об’єктивно визначити переваги навчання в цьому ВНЗ, а також окреслити проблеми, які ще має вирішити цей університет, щоб стати насправді європейським ВНЗ.

    Докладніше

  • Конкурс студентських наукових робіт в Університеті «Україна»

    Оголошено Конкурс студентських наукових робіт за тематикою наукових досліджень підрозділів Університету «Україна» з нагоди святкування Дня науки в Україні.

    Докладніше

  • В Університеті «Україна» напрацьовано досвід організації інклюзивного освітнього простору

    В Університеті «Україна» напрацьовано унікальний досвід інклюзивного навчання у співпраці із загальноосвітніми навчальними закладами. Проте цей процес ще не набув належного поширення в усіх ЗОШ та ВНЗ України.

    Докладніше

  • Інформаційне повідомлення

    Завершується 1-ий етап Всеукраїнської громадської творчої акції «Пригорнувшись душею до рідного слова»

    Докладніше

  • Випускниця Універитету «Україна» Марина Саркісян провела персональну виставку картин

    3 лютого 2017 року в Київському міському будинку вчителя відкрилася перша персональна виставки картин Марини Саркісян «Українська душа з вірменським серцем».

    Докладніше

  • В Університеті «Україна» презентували збірку творів «Люблю життя!»

    21 грудня 2016 року в Університеті «Україна» в рамках зібрання літературної студії «Горлиця» презентували книгу «Люблю життя!» (2016), в якій зібрано твори обдарованих випускників.

    Докладніше

  • В Університеті «Україна» відбулася наукова конференція з проблем патріотичного виховання

    16 грудня 2016 року в Університеті «Україна» (Київ) відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Формування державотворчих якостей, національної гідності і гордості на козацько-лицарських традиціях українського народу в контексті Стратегії національно-патріотичного виховання дітей і молоді».

    Докладніше

  • Українські вечорниці

    Українські вечорниці починаємо в цей час! Хай веселий сміх іскриться в серці кожного із нас! Хай дзвінке вкраїнське слово пружно рветься в небеса! Наша пісня пречудова хай ніколи не згаса! Таким закликом розпочалися вечорниці у Миколаївському міжрегіональному інституті розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна».

    Докладніше

  • ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

    Згідно наказу Міністерства освіти і науки України № 1266 від 20 жовтня 2016 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році» Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» визначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Актуальні проблеми інклюзивної освіти».

    Докладніше

  • Збірник наукових праць Хмельницького інституту соціальних технологій Університету „Україна”

    Шановні колеги! Повідомляємо, що Хмельницький інститут соціальних технологій Університету „Україна” набирає статті до Збірника наукових праць, який включено до переліку наукових фахових видань України у галузі педагогічних наук до 25 грудня 2016 року.

    Докладніше

  • Український вернісаж "Люблю любити Україну"

    Вся програма вернісажу була спрямована на розкриття основної ідеї – осягнути свій історичний обов’язок: доки будемо жити, доти любитимемо свою рідну землю, ім’я якої Україна, примножуватимемо її міць, славу, традиції, шанобливо ставитимемося до свого минулого і відкриватимемо «нові острови».

    Докладніше

  • В Університеті «Україна» пройшов Франко-фест

    На ушанування 160-річчя з Дня народження Івана Франка в Університеті «Україна» пройшов творчий фестиваль «Франко-фест». Лейтмотивом фестивалю стали слова поета: «Я для геніїв грядущих поле дикеє орав».

    Докладніше

  • В Університеті «Україна» нагородили переможців конкурсу студентських наукових робіт

    Студентів-науковців - переможців XIІІ Конкурсу наукових робіт студентів з інвалідністю за тематикою наукових досліджень університету, проведеного в рамках XVІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому середовищі у світлі реалізації Конвенції про права осіб з інвалідністю» віншували в Університеті «Україна».

    Докладніше

  • Реформи в Україні треба починати з освіти та науки, а не з поліції

    16 листопада 2016 року Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти організував парламентські слухання на тему «Про стан та проблеми фінансування освіти і науки в Україні». На ці слухання був запрошений і я, та ще й із пропозицією виступити. Але виступити не вдалося, можливо, це й на краще, адже тепер маю змогу оцінити значення заходу, після того, як він відбувся.

    Докладніше

  • Форум «Шляхи реалізації рівних прав і можливостей у суспільстві»

    До Міжнародного дня людей з інвалідністю у Миколаївському міжрегіональному інституті розвитку людини Університету «Україна» відбувся форум «Шляхи реалізації рівних прав і можливостей у суспільстві», метою якого було розкрити можливості реалізації власного потенціалу людей з інвалідністю через діалогічне спілкування, інтерактивну взаємодію, соціальне партнерство.

    Докладніше

  • В Університеті «Україна» обговорили проблеми української національної атрибутики

    15 листопада 2016 року в Університеті «Україна» в рамках «Франко-фесту» відбувся захід «Вишиванка у нашому житті», темою якого стали проблеми української національної атрибутики.

    Докладніше

  • Урочисте нагородження кращих студентів ВНЗ Святошинського району

    У п’ятницю, 25 листопада, в сесійній залі Святошинської РДА з нагоди Міжнародного дня студентів відбулося урочисте нагородження кращих студентів вищих навчальних закладів, професійно-технічних та середньо-технічних училищ Святошинського району.

    Докладніше

  • Лупаймо сю скалу: в Університеті «Україна» відбулася наукова конференція з проблем інклюзії

    23-24 листопада 2016 року в Університеті «Україна» відбулася ХVI Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому середовищі у світлі реалізації Конвенції про права осіб з інвалідністю».

    Докладніше

  • Випускниця Університету «Україна» Уляна Пчолкіна – лауреат Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття» 2016

    12 листопада 2016 року в Національній опері України відбулася ІХ церемонія нагородження Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття». У номінації «Рейтинг» було відзначено випускницю Університету «Україна», телеведучу, срібну призерку Чемпіонату світу з пара-карате Уляну ПЧОЛКІНУ.

    Докладніше

  • Чому я розмовляю українською мовою

    У рамках освітньо-виховного проекту «Моя Україна у світі єдина» в Миколаївському міжрегіональному інституті розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна» відбулися заходи до Дня української писемності та мови.

    Докладніше

  • В Університеті «Україна» привітали Світлану Мирводу

    УКАЗом ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ Петра ПОРОШЕНКА №495/2016 від 9 листопада 2016 року «Про відзначення державними нагородами України...» за значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність почесне звання НАРОДНА АРТИСТКА УКРАЇНИ присвоєно МИРВОДІ Світлані Іванівні, артистці Національної радіокомпанії України, кандидату наук з державного управління, доценту Інституту економіки і менеджменту Університету "Україна".

    Докладніше

  • «Поетичний рушник» – промінчик світла у мороці рукотворних трагедій

    Із кожним роком нашу планету охоплює все більше різноманітних рукотворних трагедій. Людська байдужість, тяга до влади й багатства – надзвичайно якісне добриво, на якому проростають зерна болю, страху, відчаю… Але на противагу цій пошесті зростає також усвідомлення, що тільки любов і добро здатні врятувати людство від останнього кроку в безодню. Все більше небайдужих долучається до різноманітних соціальних акцій, аби ті, хто потребує допомоги, не залишалися наодинці зі своїми проблемами.

    Докладніше

  • Психологічна допомога воїнам АТО можлива і потрібна!

    Війна нівечить не лише людські тіла. З такою самою легкістю вона наносить важкі поранення душам. За статистикою Міноборони, у 80% військових, волонтерів, біженців, котрі повернулися із зони АТО, діагностують психологічні порушення. Не рідко допомоги потребують і члени їхніх родин.

    Докладніше

  • До Дня української писемності й мови

    Мова – одне з багатьох див, створених людьми. Вона віддзеркалює душу народу, його історію. Людина має завжди пам’ятати, звідки вона родом, де її коріння, знати історію свого народу, його мову.

    Докладніше